Nemački diskontni lanac Lidl počeće u Srbiji da radi 11. oktobra, potvrđeno je iz te trgovačke kompanije.

0
276

Kompanija Lidl Srbija počeće operativno poslovanje 11. oktobra otvaranjem šesnaest prodavnica u dvanaest gradova širom zemlje. Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji, navedeno je u saopštenju kompanije.

Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima će uslediti od novembra i nastaviće se u narednim mesecima, s obzirom na to da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od hiljadu pet stotina proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni Lidl brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača. Lidl prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima Lidla – pružiti svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i biti odgovoran prema životnoj sredini.
U proces izgradnje prodavnica kompanija Lidl Srbija aktivno je uključila domaću građevinsku industriju angažovanjem dvestotine podizvođača – projektantskih, nadzornih i izvođačkih firmi.

 

Prve potrošače u Lidl prodavnicama dočekaće više od hiljadu prodavaca. Oni su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. U trenutku otvaranja, u prodavnicama širom Srbije, u Lidlu će raditi više od hiljadu pet stotina zaposlenih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here