Delegacija Evropske policijske asocijacije sa sedištem u Briselu posetila je Zrenjanin u kojem bi trebalo da se održi godišnjaSkupština ove organizacije

0
1483

Delegacija Evropske policijske asocijacije sa sedištem u Briselu posetila je Zrenjanin gde ih je u Sali gradskog veća primio pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.
Delegaciju je predvodio predsednik Pol Sirino, a pored njega sastanku su prisustvovali i direktori ove organizacije za Srbiju, Balkan i Jugoistočnu Evropu.

Lazar Odžić generalni direktor EPA za Jugoistočnu Evropu objasnio je zbog čega je baš Zrenjanin odabran za grad u kojem bi trebala da se održi godišnja Skupština EPA

EPA je nevladina i neprofitna organizacija zasnovana na neograničenom vremenu u cilju postizanja rezultata u oblasti međusobne saradnje i koordinacije kroz razmenu iskustva u oblasti sigurnosti. Članstvo u Evropskoj policijskoj asocijaciji je otvoreno ne samo policajcima i penzionerima ovih službi nego I svim građanima koji nakon određenih provera mogu postati punopravni članovi ove organizacije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here