U NP ,,Toša Jovanović’’ održana je svečana akademija povodom proslave dana pozorišta

0
98

U NP ,,Toša Jovanović’’ u Zrenjaninu održana je svečana akademija povodom proslave dana pozorišta a tim povodom je najavljena i nova predstava, mjuzikl ,,Bilo jednom u Banatu’’

Narodno pozorište ,,Toša Jovanović’’ svečanom akademijom obeležilo je 15.oktobar – Dan pozorišta. Dramska scena obeležava 72 a lutkarska 62 godine postojanja. Uoči akademije novu predstavu tačnije mjuzikl ,,Bilo jednom u Banatu’’ najavili su direktor NP ,,Toša Jovanović’’ Ivan Francuski i reditelj Vladimir Lazić. Direktor Francuski je u izjavi medijima najavio novu predstavu naglasivši da je ovo prvi put da zajedno učestvuju lutkarski i dramski ansambl.

Nakon pet meseci napornog truda i rada, zrenjaninska publika će imati priliku da uživa u mjuziklu koji će istovremeni stvarati dramsku, pevačku i koreografsku strukturu i koji će držati pod kontrolom nekoliko paralelnih tokova. Nešto više o mjuziklu rekao je reditelj Vladimir Lazić.

Nakon premijere koja će biti u petak, 19.oktobra u 20h, igraće se i dve reprize a do kraja godine biće još 2 – 3 izvođenja pred Zrenjanincima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here