Poslovno Udruženje ZREPOK predstavilo je novog člana

0
217

Kako je saopšteno iz ZREPOK-a, svima dobro poznata kompanija Dijamant, najveći je proizvođač jestivih ulja i vodeći proizvođač margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji postala je članica Udruženja.

Vladimir Milović,  rođen je 1977 godine. Živi i radi u Zrenjaninu, što je ZREPOK-u prioritet prilikom izbora novih članova. U Dijamantu se zaposlio 2004. godine. Na početku svoje poslovne karijere obavljao je poslove menadžera za uvoz i izvoz, potom je radio u sektoru za marketing i razvoj. 2014. godine je prešao da radi u PIK Vrbovec. Na mestu regionalnog direktora prodaje u toj kompaniji zadržao se do septembra 2016. godine. Potom se vratio u Dijamant i od aprila 2017. obavlja funkciju generalnog direktora.

Vladimir Milović je posvećen kreiranju i razvoju novog modela poslovanja Dijamanta, modernizaciji proizvodnog procesa i unapređivanju tehnologije. Posebno se ističe u uspostavljanju bolje saradnje sa lokalnim dobavljačimo što je veoma važno za razvoj naše sredine.

Vladimir Milović je prilikom potpisivanja Pristupnice rekao, da sa zadovoljstvom prihvata poziv za učlanjenje u ZREPOK i zahvalio se na ukazanom poverenju.Istovremeno je izrazio nadu da će svojim angažmanom u ZREPOK-u dati doprinos daljem razvoju našeg regiona.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here