Srbija sa Rusijom potpisala ugovor o železnicama vredan 230 miliona

0
124

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović prisustvovala je potpisivanju ugovora između “Infrastruktura železnice Srbije” i “RŽD internešenela” za nove projekte na železnici, koji je vredan dvesta trideset miliona evra. Mihajlović je podsetila na to da se na ovom ugovoru radi već dve godine, i izrazila zadovoljstvo time što se nastavlja uspešna saradnja sa ruskim železnicama

Potpredsednica Vlade je naglasila da  je u prethodne četiri godine iz ruskog kredita za modernizaciju železnice obnovljeno dvesta pet kilometara pruga, a svi projekti  završavani su efikasno i u roku.

Direktor “Infrastruktura železnice Srbije” Miroljub Jevtić ocenio je da je ovo veliki dan za srpsku železnicu, zahvaljujući odličnoj saradnji sa Vladom Srbije i ruskim železnicama.

Generalni direktor „RŽD internešenela“ Sergej Pavlov izjavio je da je  potpisivanje ugovora logičan nastavak uspešne saradnje srpske i ruske železnice, na dobrobit građana i prevoznika u Srbiji.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here