Zoran Lutovac – naše društvo se nalazi u fazi predpolitičkog stanja kada institucije ne funkcionišu

0
157

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac ocenio je da se naše društvo nalazi u fazi predpolitičkog stanja kada institucije ne funkcionišu kako treba i kada jedan čovek odlučuje o svemu.

 U jednom od razgovora za medije, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac je izjavio da ‚‚racionalnost nalaže da se ujedine autetične opozicione snage, da se nađe najmanji zajednički sadržalac na platformi opšteg dobra i da se stvori društvo u kojem savezi više neće biti potrebni. Na taj način će svi politički akteri u normalnoj državi moći da predstave svoje programe i ravnopravno se bore za podršku građana.‚‚ Zorana Lutovca smo zamolili da odgovori na pitanje koliko smo u ovom trenutku daleko od ideala demokratski uređene  i normalne zemlje.

Na nedavno održanoj sednici stranačkih organa Demokratske stranke, Zoran Lutovac je naglasio da represija eskalira iz nedelje u nedelju, iz dana u dan. Vrše se svakojaki pritisci na sve koji drugačije misle od aktuelne vlasti. Lutovac je naveo da su otpuštanja, ucenjivanja, pretnje i zastrašivanja svuda oko nas i da ne smemo to nemo da posmatramo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here