Predstavljamo vam najnoviju akciju stovarišta Ogrev koja će trajati od 25.januara do 1.februara

0
129

Ovonedeljna akcija u Ogrevu obuhvata pločice, tuš kabinu, pur penu, ogrevno drvo, ugalj i još mnogo toga. Akcija traje do 1.februara

Najnovija akcija stovarišta Ogrev traje od 25.januara do 1.februara tokom koje po veoma povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle:

U stovarištima Ogreva pored najnovije akcije možete pronaći i kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termoizolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo ugalj.Stovarište Ogrev nud isvojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe uz mogućnost dopreme robe do željene adrese. Možete ih posetiti na dve lokacije u Zrenjaninu: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb a takođe posluju i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 16:30 časova, i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima radnim danima od 7:30 do 15:30 i subotom do 7:30 do 13:30 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here