Predstavljamo vam ponudu knjižare Novosti povodom Dana zaljubljenih

0
155

Knjižara Novosti pored redovnog asortimana poseduje i veliki izbor poklona povodom predstojećeg praznika Dana zaljubljenih

Bliži se Dan zaljubljenih vreme kada se posebna pažnja posvećuje voljenoj osobi i u skladu sa tim se daruju pokloni. Ako razmišljate o tome i ako ste u dilemi šta pokloniti svom partneru posetite knjižaru Novosti u kojoj ćete, pored standardnog asortimana, sigurno pronaći savršen poklon za svaku generaciju. Ponudu knjižare Novosti predstavila je vlasnica Vera Milojević.

U knjižari Novosti sigurno ćete pronaći idealan poklon, a plaćanje za kupljenu robu možete izvršiti na više načina: gotovinom uz  popust od 10 %,  odloženo, čekovima građana na više mesečnih rata, kao i administrativnom zabranom, takođe na više mesečnih rata. Ukoliko želite da se lično uverite u asortiman i kvalitet robe, posetite knjižaru Novosti na Žitnom trgu broj 6, a to možete uraditi svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 h. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona knjižare 521 644 i 533 438.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here