Dragana Trifković – “Opozicija ne sme da izlazi pod ovakvim uslovima na izbore”

0
292

Predsednica Poslaničke grupe Dveri za pitanja bezbednosti i spoljnih poslova Dragana Trifković smatra da bi jedan od razloga eventualnog raspisivanja izbora bilo i kosovsko pitanje jer se nalazimo u završnici rešavanja tog pitanja.

 Uveliko se spekuliše o tome kada bi republički izbori mogli bi biti održani . Pominju se poslednja nedelja marta, a drugi datum koji je u opticaju je 14. april. Navode o skorašnjim izborima prati i tvrdnja da predsednik Aleksandar Vučić još nije definitivno prelomio da li se izlazi uskoro na birališta, pa se ostavlja prostor i za kasniji datum, a to je da na glasanje građani idu u prvoj polovini maja. Šta je glavni razlog mogućeg raspisivanja izbora- Kosovo ili nešto drugo, bilo je pitanje koje smo uputili predsednici Poslaničke grupe Dveri za pitanja bezbednosti i spoljnih poslova Dragani Trifković.

Obilazeći pre izvesnog vremena Vladičin Han, u okviru kampanje Budućnost Srbije, Vučić je odgovarajući na pitanja novinara rekao da ovo što radi nema veze sa izborima.On je rekao da su naprednjaci uvek spremni da izmere volju naroda, ‚‚a volja naroda se jedino meri na biračkim mestima, pa bilo da se to dogodi za dva meseca ili za dvanaest  meseci, kada su apsolutno redovni izbori.‚‚

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here