Dimitrije Milić ocenio da je kvalitet političkog delovanja u Srbiji veoma nizak

0
365

Programski direktor organizacije Novi treći put , Dimitrije Milić ocenio je da je kvalitet političkog delovanja u Srbiji veoma nizak jer se akteri naše scene ne bave konkretnim politikama čiji rezultati mogu biti merljivi.

Funkcioner Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavio je da bi za sve bilo dobro da bude vanrednih parlamentarnih izbora. On je naveo i da  političko delovanje opozicije ulazi u ‚‚novu fazu ludila.‚‚ Đurić je rekao da politički program opozicije obeležavaju  nasilje,vređanje i pretnje , kao i da je njeno ponašanje “srozalo kvalitet političkog delovanja”. Kakav je trenutni kvalitet političkog delovanja u Srbiji, pitali smo programskog direktora organizacije Novi treći put , Dimitrija Milića.

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić je povodom mogućeg raspisivanja izbora rekao da datum još nije utanačen. On je naveo da očekuje da u narednim danima  stranka donese konačan stav o tome da li će se ići na birališta. Svi u vrhu SNS su, prema njegovim rečima,  za izbore, a jedino je predsednik Vučić državne interese stavio iznad stranačkih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here