Pločice, sigurnosna vrata, gips ploče i još dosta toga možete pronaći po akcijskim cenama u stovarištima Ogreva do 8.marta

0
126

Najnovija akcija stovarišta Ogrev koja će trajati do 8.marta obuhvata pločice, sigurnosna vrata, kamenu vunu, gips ploče i još dosta toga po veoma povoljnim cenama.

Stovarište Ogrev, član Keramika Jovanović grupe, pripremilo je široku paletu prozivoda za novu građevinsku sezonu. Sve što vam je potrebno za kuću od temelja do krova možete pronaći na jednom mestu. Stovarište Ogrev nudi kompletan građevinski materijal, drvenu građu i stolariju, sve za molere i molerske radove, keramičke pločice i sanitarije, sve za demit fasade, ali i sve ono što je neophodno za izgradnju ili renoviranje vašeg doma. Prodajni saloni u svojoj ponudi imaju širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se, pre svega odnose na materijale za kompletnu izgradnju stambenih i poslovnih objekata i njihovo opremanje. Ovonedeljna akcija će trajati od 1. do 8.marta a obuhvata sledeće proizvode:

Prodajni objekti Ogreva nalaze se na sledećim adresama: Lazarevački drum bb i Železnička ulica bb u Zrenjaninu a u naseljenom mestu Melenci možete ih posetiti u ulici Vujice Vujanova bb. Stovarište Ogrev nudi izuzetno povoljne uslove plaćanja: putem administrativnih zabrana na 5 i 8 meseci i godinu dana kao i putem čekova penzionera takođe na 5 i 8 meseci i godinu dana. Plažanje za kupljenu robu možete izvršiti i čekovima na 9 mesečnih rata bez kamate.  Za sve informacije možete pozvati brojeve telefona 023 563 120 i 023 563 240 za stovarišta u Zrenjaninu i 023/ 731 518 za stovarište u Melencima. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 08 do 16:30 časova, i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima radnim danima od 7:30 do 15:30 i subotom do 7:30 do 13:30 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here