U baroknoj Sali gradske kuće dodeljene su godišnje nagrade Sportskog saveza grada Zrenjanina

0
150

Na svečanosti održanoj u gradskoj kući dodeljene su nagrade Sportskog saveza grada Zrenjanina najuspešnijim sportistima i sportskim radnicima našeg grada.

U baroknoj Sali gradske kuće upriličena je svečanost na kojoj su po 13. put dodeljene nagrade Sportskog saveza  grada Zrenjanina najuspešnijim sportistima, sportskim ekipama, sportskim trenerima, sportskim radnicima, stručnjacima u sportu, sudijama, sponzorima donatorima i propagandistima. Tokom protekle godine sportisti iz našeg grada zabeležili su odlične rezultate na brojnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Osvojene su čak 182 medalje na državnim prvenstvima, 49 na međunarodnim, a zavidan rezultat ostvarili su i školarci koji su na svojim takmičenjima osvojili 53 medalje.

Na konkurs za dodelu godišnjih nagrada sportskog saveza pristiglo je 67 predloga, a upravni odbor Sportskog saveza grada Zrenjanina izabrao je 27 dobitnika u 11 kategorija.

Za najboljeseniore proglašeni su Viktor Nemeš, član rvačkog kluba proleter i Marina Radičević, karatistkinja „Zadrugara“. Najbolji sportski kolektivi su rvački klub „Proleter“ i kuglašice „Kristala“

Za najbolje među juniorkama proglašene su članice tekvondo kluba „Zrenjanin“

Nagrade su dodeljene još i sportskim radnicima, stručnjacima u sportu, sportskim trenerima i sudijama, propagandistima i sponzorima-donatorima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here