Miša Vacić – Lažna Republika Kosovo je koncentracioni logor za Srbe!

0
161

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić ocenio je da bi sve one Srbe koji se nalaze u kosovskim institucijama ‚‚trebalo na svaki način bojkotovati čime će se pokazati i neodrživost lažne tvorevine na tlu Srbije.‚‚

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić je povodom izbora Dijane Živić za ministarku poljoprivrede na Kosovu, rekao da sa osobama koje deluju suprotno jedinstvenoj državnoj politici na Kosovu i Metohiji neće biti bilo kakve komunikacije i saradnje. On je dodao da nje neće biti  kako od državnih organa Srbije, tako i od strane legalno i legitimno izabranih predstavnika srpskog naroda na KiM na svim nivoima. Da li se Srpska desnica slaže sa ovakvim izjavama  direktora Kancelarije za KiM, glasilo  je pitanje na koje je odgovor dao predsednik Srpske desnice Miša Vacić.

Iz vrha vlasti je  poručeno povodom izbora novog ministra poljoprivrede tzv Kosova da je ‚‚ nemoguće svakog dana trpeti uvrede, kao što je i poslednja, kada Ramuš Haradinaj izabrao privatne Srbe za svoje ministre koje niko nije izabrao, da bi pokazao da je on svemoćan’’. Ukazano je da Srbija to neće prihvati, i da će čuvati svoje dostojanstvo i narod.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here