U Zrenjaninu i još 15 gradova Srbije počela akcija “Recite nam i PUPS će reći”

0
202

Simbolično u 5 do 12 danas je u Zrenjaninu, u organizaciji Gradskog odbora PUPS-a, Partije solidarnosti i pravde, otpočela akcija “Recite nam i PUPS će reći”.

U Zrenjaninu i još 15 gradova Srbije danas je pokrenuta akcija “Recite nam i PUPS će reći” čiji je cilj da ne samo penzioneri već svi građani popunjavanjem ankete iznesu svoje stavove o rešavanju pojedinih životnih teškoća i da ovlaste PUPS da pokrenue rešavanje tih problema kako u skuopštinama lokalnih samouprava tako i u Skupštini Republike Srbije.

Kada su u pitanju socijalna i zdravstvena zaštita penzionera, prema rečima Slavka Šućurovića, grad je uložio napore ali mora se uraditi daleko više, počevši od otvaranja klubova penzionera.

PUPS je ranije pokrenuo projekat obnove zadrugarstva pod nazivom „500 zadruga u 500 sela“, a sada je pokrenuo i formiranje Nacionalnog tima za spas sela Srbije.

Prema rečima Slavka Đućurovića PUPS je vođen principom solidarnosti i idejama socijalne pravde odlučan i spreman da čuva, štiti, ali i brani interese svakog gražanina, a pogotovo penzionera, radnika i poljoprivrednika koji su najveći junaci sprovedenih reformi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here