Ministarka Zorana Mihajlović nezadovoljna radovima na izgradnji obilaznice!

0
223

Grad Zrenjanin posetili su potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić koji su obišli radove na izgradnji dela obilaznice oko Zrenjanina i radove na rekonstrukciji gradskog stadiona. Nakon toga upriličen je radni sastanak sa predstavnicima grada i Srednjobanatskog upravnog okruga

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrasturkture Zorana Mihajlović posetila je grad Zrenjanin i tom prilikom je obišla radove na izgradnji dela obilaznice oko Zrenjanina zajedno sa čelnicima lokalne samouprave, ministrom privrede Goranom Kneževićem i ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem. Završetak obilaznice najavljen je za septembar 2019.godine a da radovi ne idu svojim tokom, javnost je obavestila KTV televizija koja je obišla gradilište 4 dana kasnije nakon prve posete ministarke Mihajlović u oktobru prošle godine. Tom prilikom smo se uverili da radovi ne napreduju jer se u tom trenutku ni radnici ni mašine nisu nalazili na gradilištu. Da se situacija ni do današnjeg dana nije mnogo promenila potvrđuje i nezadovoljstvo ministarke Zorane Mihajlović koja je oštro osudila postupak investitora rekavši da je nedopustivo da investitor danas dovozi mašine jer dolaze ministri da obiđu gradilište.

Nakon obilaznice, ministri i čelnici lokalne samouprave posetili su gradski stadion koji je u fazi rekonstrukcije. Ministar Udovičić je ovom prilikom rekao da će nakon završetka radova grad Zrenjanin imati mogućnost da bude domaćin velikih sportskih takmičenja.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević zahvalili su se predstavnicima Vlade Srbije što su posetili Zrenjanin i izrazili su nadu da će dogovoreni projekti biti realizovani u narednom periodu.

Tokom posete Zrenjaninu upriličen je i radni sastanak kojem su prisustvovali potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, ministar privrede Goran Knežević, predstavnici grada Zrenjanina kao i predstavnici opština Srednjobanatskog upravnog okruga.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here