Stovarišta Ogrev nude široku lepezu proizvoda u ovonedeljnoj akciji

0
163

Stovarišta Ogrev nude široku lepezu proizvoda u ovonedeljnoj akciji koja će trajati od 05. do 12. aprila. U ovonedeljnoj akciji stovarišta Ograv po veoma povoljnim cenama možete pronaći podne pločice, tavansko stepenište, brodski pod, crep, betonske cevi i još dosta toga.

Sve što vam je potrebno za kuću od temelja do krova možete pronaći u stovarištima Ogreva. Kompletan građevinski materijal, opremu za kupatila, keramičke pločice, stolariju, boje i lakove, opekarske proizvode, metalurgiju, alate, hidro i termo izolaciju, veliki izbor ogrevnog materijala i još mnogo toga potrebnog svakom domu .Ovonedeljnu akciju predstavio nam je komercijalista Dragan Stanjević iz stovarišta Ogrev  koje se nalazi na Lazarevačkom drumu.

Svim kupcima su na raspolaganju izuzetno povoljni uslovi plaćanja. Svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinski, čekovima građana na 9 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, penzionim čekom, kao i svim vrstama platnih kartica. Stovarište Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe sa prevozom. Sve potrebne informacije možete dobiti pozivanjem brojeva telefona 563 240 i 563 120 za stovarišta u Zrenjaninu i 731 518 za stovarište u Melencima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here