Na Trgu slobode, u subotu 6. Aprila, održana je manifestacija “Prolećno buđenje grada

0
66

Na Trgu slobode, u subotu 6. Aprila, održana je manifestacija “Prolećno buđenje grada” , a organizatori pozivaju sve sugrađane na žurku iznenađenja 12. Aprila.

Po peti put u organizaciji grada Zrenjanina na Trgu slobode u subotu 6. Aprila organizovana je manifestacija “Prolećno buđenje grada”, koja će svoje veliko finale imati na žurci iznenađenja 12. Marta. U ime grada Zrenjanina prisutne je pozdravio pomožnik gradonačelnika Duško Radišić, koji je sve okupljene pozvao I na pomenutu žurku iznenađenja.

I učesnici I posetioci zadovoljni su ovogodišnjim programom, a kako kažu proleće vole zbog cveća, lišća, igre I lepog vremena.

Na manifestaciji koja je počela u podne prisutnima su se muzičkim numerama I plesom predstavili muzičko zabavište “Sanjalice”, gradski dečiji hor KCZR, OSŠ” 9.maj”, hor “Vila I Crvenkapa”, “Moja sosa”, KC “Svetozar Marković”, “Free dance”, centar za igru Zrenjanin I mnogi drugi, a propratni program je obuhvatao dam una štulama, balon šou, modelovanje balona od sapunice, lampione želja I oslikavanje po licu .U večernjim satima, takođe u okviru manifestacije „Buđenje proleća“ na Trgu slobode nastupio je „Queen Real Tribute band“, koji je osnovan 2006. godine i koji predstavlja odličnu repliku originalnog „Queen“-a ne samo po muzičkom nego i po scenskom nastupu. Samo u Brazilu nsu nastupali na više od 70 koncerata a od strane fanova „Queen“a proglašeni su za najbolji Queen tribute band na svetu.  Ovaj fenomenalni bend je u subotu uveče priredio nezaboravan provod svim ljubiteljima rok muzike i legendarnog Fredija Merkjurija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here