Održana godišnja sednica Skupštine omladinske terenske jedinice Crvenog krsta Zrenjanina

0
147

U subotu, 6. aprila, održana je godišnja sednica Skupštine omladinske terenske jedinice Crvenog krsta Zrenjanina, na kojoj su predstavljene aktivnosti sprovedene tokom prošle godine, kao i planovi za ovu godinu.

Skupštini koja je održana u Velikoj Sali Crvenog krsta Zrenjanin prisustvovali su članovi omladinske terenske jedinice Crvenog krsta, volonteri Crvenog krsta, kao i gosti predstavnici gradske vlasti, SSGZ, Saveza za školski sport, Crvenog krsta Srbije i Crvenog krsta Novi Sad. Pored njih prisutni su bili I članovi 16 organizacija iz Srbije, kao I gosti iz Banjaluke I Arada. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura istakao je da je značaj omladinske terenske organizacije Crvenog krsta I volontera ogroman I da su oni imali 33 000 volonterskih sati na raznim manifestacijama koje je grad organizovao u 2018. Godini.

Prema rečima Biljane Cvetković iz Crvenog krsta Srbije organizacija crvenog krsta u Zrenjaninu je jedna od najboljih organizacija u Srbiji, a ono što je posebno izdvaja jeste velika pažnja koju posvećuje mladima jer su upravo mladi volonteri oni koji su uključeni u sve programske aktivnosti I akcije Crvenog krsta.

Na sednici Skupštine omladinske terenske organizacije predstavljeni su rezultati rada u 2018.godini i prezentovani su planovi za ovu godinu.

Iz omladinske terenske organizacije Crvenog krsta Zrenjanin za naredni period najavljuju nastavak svih dosadašnjih aktivnosti I unapređenje rada I saradnje sa ostalim organizacijama Crvenog krsta ali I drugim dosadašnjim saradnicima van ove organizacije

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here