Najava međunarodnog turnira u futsalu za žene

0
194

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće najavljen je međunarodni turnir u futsalu za žene koji će se održati u utorak, 28.maja.

Zrenjanin će u utorak 28.maja biti domaćin međunarodnog turnira u futsalu za žene ,,Srbija 2019’’ na kojem će učestvovati četiri nacionalne selekcije – Češke, Slovačke, Slovenije i domaćina Srbije najavljeno je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće. Biće ovo istorijski meč najavio je pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura.

Ovom utakmicom Zrenjanin se upisuje u sportsku i futsal istoriju naše zemlje, jer će to biti prvi meč koji je ženska reprezentativna selekcija odigrala u Srbiji, nakon što je formirana pre godinu dana i što je odigrala nekoliko utakmica u inostranstvu.  Svoja očekivanja izneo je selektor ženske futsal reprezentacije Dejan Majes.

Kapiten ženske futsal reprezentacije Marija Armuš izrazila je zadovoljstvo dočekom i prijemom u Zrenjaninu i rekla da su ona i njene saigračice zadovoljne uslovima i atmosferom koja vlada pred sutrašnju utakmicu protiv Slovenije.

U prvoj utakmici, od 17 časova, sastaju se Češka – Slovačka, a od 20 časova igraju Srbija – Slovenija. Ulaz je slobodan a svi posetioci će moći da uplate i svoj prilog za akciju ,,Sportom za bolje sutra’’ koja se od početka godine  sprovodi u našem gradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here