PUFovci prekinuli štrajk glađu i najavili novu akciju

0
138

Štrajk Pokreta ujedinjenih fantoma zbog neispravne vode za piće prekinut je u subotu 25.maja. Ukoliko do sredine juna 2019.godine ne bude puštena ispravna voda za piće, PUF će organizovati akciju postavljanja 100 šatora za zdravu pijaću vodu ispred zgrade Skupštine opštine Zrenjanin.

Zbog lošeg zdravstvenog stanja u kojem se našao Miljan Čičić usled štrajka glađu i preporuke lekara, u subotu 25.maja, obustavljen je štrajk Pokreta ujedinjenih fantoma. Oni su se tim povodom obratili novinarima i objasnili su razloge prekida a potom su se osvrnuli  na sastanak sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem koji je održan u petak. Miljan Čičić je podsetio da su njihovi zahtevi koji se tiču postavljanja cisterni odbačeni.

Milan Pernat je ovom prilikom govorio o kampanji koja je protiv njih pokrenuta od strane vladajuće većine a tiče se njihovog članstva u Upravnim odborima JKP Vodovod i kanalizacija i Narodnog muzeja Zrenjanin.

Akcija ,,100 šatora za zdravu pijaću vodu ispred zgrade Skupštine opštine Zrenjanin’’ biće realizovana tokom juna meseca ukoliko do tada ne bude puštena zdrava pijaća voda. Problem neispravne vode tišti Zrenjanince decenijama a da li je rešenje blizu ostaje manje od mesec dana da vidimo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here