Prijem za predstavnike Internacionalne policijske asocijacije IPA

0
332

U Gradskoj kući upriličen je prijem za predstavnike Internacionalne policijske asocijacije IPA povodom međunarodne konferencije koja se održava u Zrenjaninu.

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac upriličio je u Gradskoj kući prijem za predstavnike Internacionalne policijske asocijacije IPA iz Poljske i Severne Makedonije, a povod njihove posete je međunarodna konferencija koja se održava u Zrenjaninu. Govoreći o značaju posete, Saša Santovac je istakao da je ovo još jedan dokaz da je Zrenjanin dobar domaćin i organizator različitih događaja, budući da je IPA – Zrenjanin organizator pomenute konferencije.

Predsednik IPA regije Zrenjanin Mile Pejić rekao je da se konferencija održava od 30. maja do 2. juna, i da će okupiti goste iz Poljske, Makedonije, BiH, kao i kolege iz nekoliko gradova iz Srbije.

Ovom prilikom obratili su se i gosti iz Poljske i Severne Makedonije.

IPA je jedina međunarodna strukovna organizacija policajaca, kako aktivnih tako i penzionisanih, bez obzira na funkciju, rang, religiju, pol, nacionalnost, rasu. Politički i poslovno potpuno je nezavisna i nevezana ni za jednu drugu organizaciju ili udruženje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here