U knjižari „Novosti“ možete opremiti svoje đake za novu školsku godinu

0
184

Knjižara „Novosti“ u susret novoj školskoj godini nudi veliki izbor školskih torbi i rančeva, ali i male sveske koje možete kupiti po ceni od samo 9.90 dinara.

Knjižara „Novosti“ dobro je poznata našim sugrađanima kao mesto gde mogu pronaći kompletan školski pribor kao i školske torbe po najpovoljnijim cenama u gradu. I ove godine mala sveska se po najpovoljnijoj ceni može kupiti upravo u knjižari „Novosti“ i ona je samo 9,90 dinara. Kada su u pitanju školske torbe u knjižari „Novosti“ pronaći ćete školske torbe na točkiće, anatomske torbe, 2 u 1 torbe, ultra lagane školske torbe, kao i druge modele, i za dečake i za devojčice.

Knjižara „Novosti“ nudi i najpovoljnije uslove plaćanja pa tako na više mesečnih rata robu možete platiti čekovima ili putem administrativne zabrane. Svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji imaju karticu pogodnosti mogu je iskoristiti prilikom kupovine u knjižari „Novosti“. Knjižara se nalazi na Žitnom trgu broj 6, radno vreme je radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 19 časova, a sve informacije možete dobiti putem telefona 533-438 i 521-644.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here