Miroslav Vasin – Ukoliko je bilo prisluškivanja, to je moglo da se dogodi jedino u skladu sa zakonom

0
190

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Miroslav Vasin je rekao da ukoliko je bilo prisluškivanja tokom vladavine Demokratske stranke, to je moglo da se dogodi jedino u skladu sa zakonom i odlukom nadležnih organa.

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS Goran Vesić, povodom informacija ministra policije o dugogodišnjem prisluškivanju Aleksandra Vučića, je ukazao da je tačno da ga je vlast bivšeg predsednika Borisa Tadića koristila kao osobu preko koje su prisluškivali Vučića u vreme dok je bio u opoziciji. Vesić je u pisanoj izjavi naveo i da je on sam za Tadićevu vlast bio jedan od glavnih neprijatelja, čime se danas ponosi. Člana Glavnog odbora Demokratske stranke Miroslava Vasina smo pitali da li veruje da je bilo prisluškivanja od strane DS bilo koga u tadašnjoj opoziciji pa i Vesića.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je nedavno izjavio da je sadašnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisluškivan u kontinuitetu i od 1995. pa do 2000. godine, nekada i bez ikakvog naloga suda i bez naredbe i mere koja je na bilo koji način zasnovana na zakonu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here