Knjižara Novosti nova akcija nedelje

0
138

U knjižari Novosti na Žitnom trgu broj 6 možete pronaći širok asortiman kancelarijskog materijala, školskog pribora, modnih torbi, a u svojoj ponudi imaju i sve vrste tapeta, samolepljivih folija i vitraž papira.

 U knjižari Novosti, možete pronaći kancelarijski materijal, školski pribor i opremu, sve vrste tapeta i samolepljivih folija, vitraž papira, biciklove, bazene, putne i poslovne torbe, kofere, igračke i još mnogo toga po izuzetno povoljnim cenama. Knjižara Novosti nedavno je proširila svoj asortiman Peppe Jeans torbama koje su namenjene damama koje žele da budu u trendu i na taj način upotpune svoj stajling. Ukoliko volite jednostavan i ležeran stil Peppe Jeans kolekcija je pravi izbor za vas. Torbe možete pronaći u raznim bojama i veličinama a pored Peppe Jeansa tu su i ostale torbe drugih renomiranih proizvođača.

Pored ovog asortimana dobro je poznato da je knjižara Novosti najbolje opremljena u gradu kada je u pitanju školski pribor. Ovde ćete pronaći najveći izbor školskih rančeva, anatomski ojačanih u raznim veličinama i dezenima. Ne treba zaboraviti ni koliko su svakom đaku bitne i knjige i sveske pa ćete upravo u knjižari Novosti pronaći svesku po najpovoljnijoj ceni u gradu za samo 9,90 dinara. Tu je i ostali školski pribor koji obuhvata pernice, drvene boje, tempere, rapidografe, kese za likovno i sve ostalo što je jednom đaku neophodno za početak nove školske godine.

Ukoliko planirate putovanje, knjižara Novosti vam u svojoj bogatoj ponudi predstavlja kofere raznih veličina i modernih dezena, a tu su i manje putne torbe kao i plažne koje možete poneti prilikom odlaska na odmor.

Posetite knjižaru Novosti i uverite se u kvalitetan i širok asortiman koji je dostupan na adresi Žitni trg broj 6. Kada je reč o plaćanju, knjižara je izašla u susret mnogobrojnim kupcima, pa tako robu možete platiti gotovinom i tom prilikom vas očekuju posebne pogodnosti, a omogućeno je i odloženo plaćanje robe čekovima građana na više mesečnih rata, kao i administrativnom zabranom, takođe na više mesečnih rata. Svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji imaju karticu pogodnosti mogu je iskoristiti prilikom kupovine u knjižari „Novosti“. Radno vreme knjižare je radnim danima od 8 do 20h i subotom od 8 do 19h. Informacije se mogu dobiti putem telefona 533-438 i 521-644.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here