DOO Tišma – HTZ oprema

0
139

Najbolje opremljena robna kuća u gradu DOO Tišma u ovonedeljnoj ponudi izdvaja za vas kvalitetnu zaštitnu opremu koja podrazumeva zaštitnu i radnu odeću i obuću, veliki izbor rukavica, šlemova i vizira i sve to po veoma povoljnim cenama.

Uloga HTZ opreme jeste da zaštiti delove tela, kako od udaraca, ili ogrebotina, tako i od opekotina, ali i od raznih opasnih materija. U robnoj kući Tišma u svakom trenutku možete pronaći najveći izbor najkvalitetnije HTZ opreme. Iz svog širokog asortimana posebno izdvajaju rukavice, radne cipele, radnu odeću, kabanice, kao i svu potrebnu opremu: antifone, vizire, respiratore, zaštitne naočare i drugo. U ponudi ćete pronaći veliki izbor zaštitnih sredstava koji će svojim kvalitetom i pristupačnim cenama zadovoljiti sve vaše potrebe.

DOO Tišma nalazi se na adresi Beogradska bb i možete ih posetiti svakog radnog dana od 8 do 19h i subotom od 8 do 15h. Pored ovonedelje ponude u Tišmi možete pronaći još i elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku i drugo. Za sve potrebne informacije pozovite brojeve telefona 023/525-233, 023/523-010 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here