Najavljena gastronomsko turistička manifestacija „Zlatni kotlić“

0
165

Gastronomsko-turistička manifestacija 36. „Zlatni kotlić“ i 12. Memorijalni turnir Đula Farkaš – Farki održaće se 28.avgusta u sklopu 34. Dana piva.

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljena gastronomsko-turistička manifestacija 36. Zlatni kotlić i 12.Memorijalni turnir Đula Farkaš Farki koja će se održati 28.avgusta u sklopu Dana piva. Kao i svake  godine manifestacija će biti održana na prostoru glavnog gradskog trga u Zrenjaninu gde će biti organizovano tradicionalno takmičenje u kuvanju riblje čorbe. Događaj su najavili zamenik gradonačelnika Saša Santovac i direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina Zoran Ljubotina. O značaju manifestacije i saradnji grada Zrenjanina i Mađarske govorio je zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

Direktor Turističke organizacije Zrenjanina Zoran Ljubotina govoreći o manifestaciji Zlatni kotlić istakao je da je izuzetno značajna jer će tim povodom naš grad posetiti funkcioneri Mađarske.

Dolazak takmičara na prostor Trga slobode je od 17 časova, a kuvanje počinje od 18 časova. Prijave su još uvek u toku a sve dodatne informacije mogu se dobiti na sledećim brojevima telefona 023/523-160 i 060/506 11 26.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here