Susret bivših studenata Zrenjaninskog fakulteta u restoranu Kamel

0
138

Bivši studenti Zrenjaninskog fakulteta koji danas žive svuda po svetu, sastali su se u restoranu Kamel kako bi se sreli sa starim kolegama i podsetili se lepih dana.

U restoranu Kamel u Zrenjaninu, po tradiciji, svake treće godine organizuje se veče nekadašnjih studenata svih generacija Zrenjaninskog fakulteta. To su bivši studenti koji su stanovali u studentskom domu, a koji su danas uspešni ljudi raseljeni po celom svetu. Jedna od bivših studentkinja Danijela Tančić nam je ovom prilikom rekla kako funkcionišu njihovi susreti i koliko je tu prijateljstva.

Svoju radost i emocije nije krila ni bivša studentkinja koja živi u Užicu. Svoje utiske izneo je i profesor Milorad Rančić koji ne propušta ova okupljanja i koji je istakao koliko je razlike između današnjih i nekadašnjih studenata.

Tradicionalno i ovoga puta subota je bila rezervisana za muziku, pesmu, emocije i ples nekadašnjih studenata koji su studentske dane proveli od 1980. pa sve do 2000. godine  u Zrenjaninu sa željom i iščekivanjem da se ponovo okupe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here