U knjižari Novosti širok asortiman školskih torbi i pribora

0
106

Knjižara Novosti spremno dočekuje školsku godinu. U svom asortimanu poseduje veliki izbor školskih torbi i školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu.

U knjižari Novosti po najpovoljnijim cenama u gradu možete pronaći sav neophodan školski pribor. Asortiman je pred početak školske godine upotpunjen najkvalitetnijim školskim torbama i kompletnim školskim priborom. Predškolci, đaci prvaci i ostali školarci mogu posetiti knjižaru Novosti i sigurno će pronaći ranac koji odgovara njihovim potrebama.

Knjižara nudi veliki izbor školskih torbi raznih dezena i modela kako za dečake tako i za devojčice koji kreću u osnovnu ili srednju školu. Iz svoje ponude posebno izdvajaju veliki izbor rančeva na točkiće, zatim rančeve sa motivima iz crtanih filmova a školarcima preporučuju i specijalne rančeve, anatomski ojačane.

Uz školske torbe knjižara Novosti nudi i kompletan školski pribor pa ćete tako u ponudi pronaći pernice, udžbenike, kese za likovno, tempere, drvene boje i sve ono što je neophodno jednom đaku.

U okviru školskog pribora kao i svake godine do sada možete kupiti svesku po jedinstvenoj ceni od samo 9,90 dinara. Posetite knjižaru Novosti i uverite se u kvalitetan i širok asortiman koji je dostupan na adresi Žitni trg broj 6. Kada je reč o plaćanju, knjižara je izašla u susret mnogobrojnim kupcima pa tako robu možete platiti gotovinom i tom prilikom vas očekuju posebne pogodnosti a omogućeno je i odloženo plaćanje robe čekovima građana na više mesečnih rata, kao i administrativnom zabranom, takođe na više mesečnih rata.

Svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji imaju karticu pogodnosti mogu je iskoristiti prilikom kupovine u knjižari „Novosti“. Radno vreme knjižare je radnim danima od 8 do 20h i subotom od 8 do 19h. Informacije se mogu dobiti putem telefona 533-438 i 521-644.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here