Miloš Vučević posetio OŠ Miloš Crnjanski

0
272

Prilikom posete OŠ ”Miloš Crnjanski” gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović su najavili ili potpunu rekonstrukciju ili izgradnju novog objekta te obrazovne ustanove, s obzirom na to da uslovi za rad trenutno nisu zadovoljavajući.

Gradonačelnik Miloš Vučević je naglasio da postoji apsolutno jedinstvo kada je reč o kapitalnim projektima za razvoj grada, pokrajine i države Srbije. On je naglasio da je OŠ ”Miloš Crnjanski” jedan od prioriteta, jer je objekat u veoma lošem stanju.

Prema rečima Igora Mirovića, poslednjih godina u Vojvodini i širom Srbije je u toku obnova školskih objekata, kao i digitalizacija škola.

Direktorica škole Milica Vučićević se zahvalila zvaničnicima na poseti i istakla da bez obzira na to što nemaju baš najbolje uslove za rad, đaci postižu izvanredne rezultate na takmičenjima svih nivoa. Ona se zahvalila gradonačelniku Vučeviću na tome što su prvaci u Novom Sadu dobili besplatne udžbenike, jer je to svima u mnogome olakšalo početak školske godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here