Na Trgu slobode u Zrenjaninu održana promocija 34. manifestacije Dani ludaje

0
240

U Zrenjaninu je na Trgu slobode održana promocija 34. turističke manifestacije Dani ludaje. Trideset četvrta po redu manifestacija „Dani ludaje“ u Kikindi je uz karnevalski defile mališana i tamburaša kroz glavnu ulicu, najavljena u Zrenjaninu.

Gosti su izazvali pažnju i velikodušnim pozivom Zrenjanincima predstavili ovogodišnji program koji će se održati od 19. do 22. septembra. Prema rečima Olivere Marinkov iz Odseka za poslove razvoja grada KIkinde ovo je već treća godina za redom kako se radi promocija u Zrenjaninu. Marinkov je ovom prilikom najavila i bogat program manifestacije koji je iz godine u godinu sve bolji i sadržajniji.

Mališani koji su učestvovali u promociji manifestacije 34. Dani ludaje u Kikindi su nam rekli ko im je napravio kostime i od čega su oni napravljeni. Sve posetioce koji budu došli na manifestaciju Dani ludaje očekuje niz zanimljivih događaja, kao što su banatski fruštuk, sa specilalitetima od ludaje, zatim evropski kutak, izložbe, koncerti, dečji programi u kojima učestvuje veliki broj kikindskih mališana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here