Boris Malagurski o problemu stanara hotela “Bristol”

0
244

Filmski režiser i scenaristaBoris Malagurski je izjavio da bi problem stanara hotela Bristol trebalo rešiti u skladi sa interesima i potrebama tih ljudi, i o njima bi država morala da brine, a ne da pokušava da ih nasilno iseli.

 Poslanik Miodrag  Linta je podržao zahtev lica u hotelu  “Bristolu” da im se trajno reši stambeno pitanje, upravo suprotno od stava Ministarstva odbrane koje nudi jedino zakonito rešenje, a to je da lica prihvate privremeni stambeni smeštaj i usele se u stanove na drugim lokacijama u Beogradu, a u skladu sa pravima koja ostvaruju. Filmskog režisera i scenaristu Borisa Malagurskog smo zamolili da odgovori na pitannje kakav je njegov komentar događanja oko pokušaja da se reši problem nekadašnjih pripadnika JNA koji se nalaze u objektu zatvorenog hotela u Beogradu.

Predsednik Srbije je sredinom septembra razgovarao sa stanarima hotela Bristol, navodeći da će u najkraćem mogućem periodu biti pronađeno rešenje za situaciju u kojoj se nalaze. Inače nekadašnji pripadnici JNA se u hotelu nalaze dvadeset sedam godina, a pored obećanja svih dosadašnjih političkih garnitura da će im stambeni problem biti rešen, to se do danas nije dogodilo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here