Velimir Ilić: Iznošenje podataka o malverzacijama i podnošenje prijava kod nas nemaju efekta

0
108

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić je rekao da iznošenje podataka o malverzacijama i podnošenje prijava kod nas nemaju efekta , a situacija će se promeniti kada se i vlast bude promenila.

Advokat Vladimir Gajić, pravni zastupnik uzbunjivača Aleksandra Obradovića iz fabrike Krušik u Valjevu glasno se zapitao na čemu Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal zasniva navode da je taj radnik neovlašćeno pribavljao tajne podatke o poslovanju ovog namenskog preduzeća, s obzirom na to da su forenzičari tek nedavno počeli ispitivanje opreme koja je oduzeta od njegovog klijenta. Hoće li objavljivanje podataka ugroziti poziciju u vlasti onih koji su eventualno umešani u ovu aferu, bilo je pitanje na koje je odgovor dao predsednik Nove Srbije Velimir Ilić.

Aleksandar Obradović je 7. oktobra , u vreme dok se još nalazio u Centralnom zatvoru u Beogradu, dobio rešenje o privremenom udaljavanju s posla.Prema oceni advokata Gajića, ono što zabrinjava je to što Obradović u kućnom pritvoru može ostati do pravosnažnog okončanja krivičnog postupka koji se protiv njega vodi , što može potrajati mesecima pa i godinama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here