U ovonedeljnoj akciji stovarišta Ogrev po veoma povoljnim cenama možete kupiti mrazootporne pločice, tuš kabinu, lepak za pločice, mešalicu za beton i još dosta toga.

Stovarišta Ogreva koja se u gradu nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb nude kompletan građevinski materijal, građu i drvenu stolariju, sve za molere i molerske radove, kompletnu opremu za kupatila, keramičke pločice i sanitarije sve za demit fasade i ogrev. U akciji nedelje koja će trajati od 1. do 08. novembra možete pronaći sledeće artikle:

Pored širokog asortimana robe stovarišta Ogreva nude i veoma povoljne uslove plaćanja pa robu možete platiti čekovima građana na 9 mesečnih rata, administrativnom zabranom ili penzinim čekom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.  Stovarišta Ogreva se nalaze u gradu, na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 16:30h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 15.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom.