Izložba posvećena jeseni i jesenjim plodovima

0
128

Učiteljica OŠ „Bratsvo jedinstvo“ u Belom Blatu Brankcia Ristin priredila je sa svojim đacima nesvakidašnju izložbu posvećenu jeseni i jesenjim plodovima.

S jeseni nastaju mnoge promene, posebno u prirodi. Čak i ljudi, poput prirode, kao da se menjaju i pripremaju za ono što ih čeka nakon jeseni.  A to je zima, koja nam donosi  puno toga lepog ali i mnoga iznenađenja. No, dok zima ne stigne, jesen nas prosto opčini svojom lepotom i mnogim darovima.

Tako je i ove godine u Belom Blatu i njegovoj okolini puno neverovatnih boja i jesenjih plodova. I upravo to je bilo umetničko-edukativna inspiracija za obradu nastavnih jedinica. Učiteljica beloblatske škole „Bratsvo jedinstvo“ ,Brankica Ristin, priredila  je sa svojim đacima, učenicima II1 i IV1  razreda , jednu lepu i neobičnu  izložbu.  Koristeći  voće i povrće iz svojih bašta mali umetnici predstavili su pravu paletu dobrih i korisnih plodava. Ali to nisu bili samo “goli” plodovi. Oni su ih obukli,  neke presvukli , a nekima  i dodali ponešto od  svog umetničkog  stila i ručne veštine. I tako nastade šarena, interesantna i bezmalo živa  vizuelna priča o jabukama, šargarepama, bundevama, kupusima, karfiolima, grožđu i svom ostalom korisnom  voću i povrću.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here