Održana druga donatorska gala večera koju je organizovalo udruženje NURDOR

0
145

U Zrenjaninu je održana druga donatorska gala večera koju je organizovao tim zrenjaninskih volontera NURDOR-a sa željom da se prikupe sredstva za otvaranje nove Roditeljske kuće u Beogradu za decu koja se leče van mesta prebivališta.

U  petak, 22. novembra, u svečanoj sali hotela Vojvodina održana je druga gala večera udruženja NURDOR tokom koje su se prikupljala sredstva za otvaranje nove Roditeljske kuće u Beogradu za decu koja boluju od malignih bolesti i  koja se leče van mesta prebivališta. O značaju roditeljske kuće govorila je Joland Korora, predsednica NURDOR-a koja je dodala i to da se novac prikuplja više od godinu dana a do sada je, prema njenim rečima, prikupljeno više od polovine sredstava.

Gala donatorskoj večeri prisustvovale su i javne ličnosti među kojima su i proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić, stand-up komičar Srđan Dinčić, Milan Đurđević iz grupe Neverne bebe zatim kustos i književnica Olivera Skoko i Zoran Kostić Cane iz benda Partibrejkers. U izjavi za medije istakli su razloge zbog kojih su se priključili akciji NURDOR-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here