Otvoren 6. međunarodni turnir u šotokan karateu pod nazivom “Zrenjaninski pobednik”

0
301

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac otvorio je u nedelju, 24. novembra, 6. međunarodni turnir u šotokan karateu pod nazivom ,,Zrenjaninski pobednik”

Šesti Zrenjaninski pobednik, međunarodni turnir u šotokan karateu, održan je u Kristalnoj dvorani uz učešće preko 700 takmičara iz osam zemalja. Organizator turnira bio je karate klub „Juko-Banat“, pod okriljem Šotokan karate saveza Srbije a podršku organizaciji dali su kao i prethodnih godina Pokrajinski zavod za sport i omladinu i Grad Zrenjanin. Organizator turnira i trener KK “Juko-Banat” Danko Đokić rekao je da su se na ovom takmičenju okupili karatisti iz osam država iz okruženja, kao i da je nastupilo pedesetak klubova Šotokan karate saveza Srbije, od kojih su tri kluba iz našeg grada.

Turnir je otvorio zamenik gradonačelnika Saša Santovac koji je istakao da Zrenjaninski pobednik svake godine privlači sve više takmičara i iz sve većeg broja zemalja, kao i da će grad i dalje pružati podršku u organizaciji ovog turnira.

Zrenjaninski pobednik iz godine u godinu okuplja sve veći broj učesnika. Ove godine takmičili su se gosti iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Rumunije, Mađarske i Republike Srpske.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here