Gradonačelnik Janjić posetio je danas Botoš, Tomaševac, Orlovat i Lukićevo

0
659

Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, posetio je, sa svojim saradnicima Botoš, Tomaševac, Orlovat i Lukićevo kako bi se, pred izradu budžeta za narednu godinu, upoznao sa potrebama stanovnika ovih naseljenih mesta.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je, pred izradu novog budžeta, krenuo u obilazak naseljenih mesta na teritoriji grada kako bi se upoznao sa problemima koji tište stanovnike ovih mesta. Zajedno sa svojim saradnicima gradonačelnik je nedavno posetio Perlez, Knićanin, Farkaždin i Čentu, a ovoga puta najpre je posetio MZ  Botoš. Kako je i sam rekao cilj poseta naseljenih mesta jeste da se vidi sa kakvim se problemima susreću stanovnici naših sela, kao i šta je urađeno, šta još treba da se uradi i šta je prioritet. Pored toga on je naglasio da grad Zrenjanin za sela na svojoj teritoriji izdvaja značajna sredstva.

Ono na šta su se Botošani najviše žalili jeste loša putna infrastruktura koja iziskuje izgradnju kvalitetnog puta kako do sela tako i u selu, a kako ističu postoji i potreba za izgradnjom eko česme. Sve ostalo u selu, koje ima nešto manje od 2000 stanovnika, funkcioniše, a u planu je i formiranje grupe u vrtiću za decu od 3 godine.

Nakon Botoša gradonačelnik Janjić posetio je i Tomaševac gde se takođe sastao sa predstavnicima mesne zajednice sa kojima je razgovarao o potrebama stanovnika sela, a nakon toga usledila je poseta Orlovatu i Lukićevu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here