Dodela novogodišnjih paketića deci u Dnevnom centru Alternativa

0
104

Korisnicima Dnevnog centra “Alternativa” novogodišnje paketiće uručile su predstavnice Ženske odborničke mreže, a deca su se zahvalila kratkim programom i novogodišnjim pesmicama.

Članice Ženske odborničke mreže uručile su paketiće korisnicima Dnevnog centra za boravak dece sa telesnim ili intelektualnim invaliditetom “Alternativa”. Ovom prilikom zamenica predsednika skupštine grada Ljuba Travica rekla je da se grad trudi da poboljša uslove za boravak u ovom centru i da se već vide razlike u odnosu na prošlu godinu, a kako je rekla sa tim ciljem je pribavljeno i novo vozilo koje decu dovozi od kuće do centra.

Decu su paketići obradovali, a na poklonima su se zahvalili svojim poklonima prisutnima, kao i kratkom predstavom i pesmicama. Ovakvi događaji imp uno znače rekla je Teodora Lazić, rukovodilac službe za planiranje, razvoj i lokalne usluge.

U “Alternativi” trenutno boravi desetoro dece i ta brojka za sada pokriva potrebe grada Zrenjanina. Deca se ovde druže i igraju, ali i uče pošto je sa OSŠ “9. maj” potpisan protokol o saradnji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here