Po 5. put Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina

0
355

U subotu 21. decembra u Aviv Parku održana je tradicionalna manifestacija humanitarnog karaktera pod nazivom “Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina”.

Tradicionalna manifestacija pod nazivom „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“ održana je 5. put po redu u Aviv parku. Manifestacija je bila humanitarnog karaktera jer su se ovom prilikom prikupljali novogodišnji paketići za decu bez roditeljskog staranja kojima će Socijlani rad uručiti paketiće. Marketing asistent Aviv parka Tijana Bogdanov rekla je nešto više o manifestaciji i istakla da joj je drago jer se svake godine povećava broj učesnika u ovoj akciji.

Uz bogat muzički program predstavnici raznih institucija i kompanja učestvovali su u ovoj akciji, kojoj se kao i svake godine pridružio grad Zrenjanin. Među učesnicima u ovoj manifestaciji bio je i Crveni krst Zrenjanina sa svojim  volonterima.

Veliki broj mališana prisustvovao je ovoj manifestaciji, a neki od njih su i učestvovali u kićenju jelke. Mi smo ih pitali šta im se najviše svidelo i šta su koristili od ukrasa. Ove godine titulu najlepše jelke ponela je jelka Centra za socijalni rad, na drugom mestu našla se jelka Sportskog saveza Grada Zrenjanina, dok je treće mesto pripalo Osnovnoj školi ,,Petar Petrović Njegošˮ.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here