Grad Beograd izdvojiće preko 10 miliona dinara za nastupe izvođača na dočeku Nove godine

0
150

Grad Beograd izdvojiće ukupno  deset miliona šest stotina četrdeset tri hiljade dinara za nastupe deset izvođača na dočeku Nove godine, a više od polovine tog novca – pet miliona četiri stotine deset hiljada otići će jednoj firmi.

Toliko novca je ukupno dodeljeno Agenciji „Miljana Nikolić muzičar Konstantin Beograd” za organizaciju šest od deset novogodišnjih nastupa, prema rezultatima konkursa koji je organizovao Centar beogradskih festivala.

Najveći pojedinačni honorar – dva miliona tri stotine šezdeset hiljada dinara – dodeljen je kompaniji Stroberi filds za nastup Kikija Lesandrića i grupe „Piloti”. Stroberi filds je u vlasništvu samog Lesandrića.

Agencija „Miljana Nikolić muzičar Konstantin Beograd” dobiće drugi najviši honorar u iznosu od dva miliona sto šest hiljada dinara za nastup MC Stojana.  Ista agencija dobiće I devet stotina četrdeset četiri hiljade dinara za nastup Marka Milivojeva, čije je umetničko ime Mili, sedam stotina osam hiljada dinara za nastup Sare Jo, pet stotina devedeset hiljada za nastup Gazda Paje i isto toliko za nastup Vuka Moba, kao i četiri stotine sedamdeset dve  hiljade dinara za nastup Angeline. Za nastup Senide agencija „Ana Đurić PR muzičar Katalea plus Beograd” dobiće million četiri stotine šesnaest hiljada dinara, a još million tri stotine šesnaest hiljada dobiće za koncert Cobija. Najmanje novca, sto četrdeset jednu hiljadu šest stotina dinara, dobiće Agencija Objektiv 2020 za nastup DJ Đuke.

U Nišu će za trideset hiljada evra pevati Željko Samardžić, a pre njega grupa Kerber za deset hiljada evra evra, o čemu su pisali mediji. Za tehničko organizovanje i sprovođenje dočeka odabrana je kompanija Izi trevel end events, koja će tu uslugu naplatiti četiri miliona tri stotine pedeset devet hiljada dinara. Goca Tržan pevaće na dočeku Nove godine u Pirotu, a koncert organizuje Radomir Novaković PR umetničko muzičko stvaralaštvo i konsalting za million šest stotina pedeset hiljada dinara.

Centar za kulturu Valjevo platiće skoro dva miliona šest stotina hiljada dinara agenciji “Muzička kuća” iz Užica za organizovanje dočeka i koncerta Dejan Petrović Big benda.

PR agencija Julas iz Beograda organizovaće novogodišnji doček u Somboru za jedan koma osam miliona dinara, a Melos estrada će organizovati koncerte za doček Nove godine i “srpske Nove godine” u Čačku za dva koma četiri miliona.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here