Predstavljen priručnik za fizičko i zdravstveno vaspitanje

0
387

U multimedijalnoj sali gradske kuće u organizaciji Saveza za školski sport i Sportskog saveza grada Zrenjanina predstavljen je priručnik za fizičko i zdravstveno vaspitanje za učenike osnovnih i srednjih škola.

U organizaciji Sportskog saveza grada Zrenjanina, Saveza za školski sport  i grada Zrenjanina u multimedijalnoj sali gradske kuće organizovana je prezentacija priručnika za fizičko i zdravstveno vaspitanje za učenike osnovnih i srednjih škola. O priručniku su govorili njegovi autori prof. dr Dušan Perić i prof. dr Zlatko Ahmetović. Priručnik bi ućenicima trebao da pruži znanja na temelju kojih bi bolje razumeli zašto je za njih same dobro da fizički vežbaju, da podstakne roditelje da pruže podršku svojoj deci da svakodnevno vežbaju, ali i da pomogne svim odraslim licima da prepoznaju razlloge mnogih svojih problema kao što su gojaznost, razne bolesti, vitalnost, smanjena radna i ostale sposobnosti, psihološki i drugi problemi.

Pored Zlatka Ahmetovića  autori knjige su i profesori doktori Dušan Perić, Milan Nešić, Zoran Đokić, Romana Romanov, Bojan Međedović i profesor Mirjana Dimitrić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here