Tokom akcije od 14. do 21. februara na stovarištima “Ogreva” po izuzetno povoljnim cenama možete kupiti pločice, osb i polikarbonatne ploče i još mnogo toga, a na specijalnoj akciji u subotu i u ponedeljak očekuju vas drvo u paleti i ugalj pljevlja i sušeni vreoci.

Na stovarištima “Ogreva” možete pronaći kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatlski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Tokom nedeljne akcije koja će trajati od 14. do 21. februara po veoma povoljnim cenama možete kupiti pločice i lepak za pločice, polikarbonatne ploče i osb ploče i drugo, a na specijalnoj akciji u subotu i ponedeljak biće drvo u paleti i ugalj pljevlja i sušeni vreoci.

Svu robu kupljenu na stovarištima “Ogreva” možete platiti čekovima građana, administrativnom zabranom ili penzionim čekom na 5, 8 ili 12 meseci, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 16:30h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 14.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom. Tokom praznika subotu i u ponedeljak stovarišta će raditi od 8 do 14 časova.