Na sajmu turizma predstavljena turistička ponuda grada Zrenjanina i Banje Rusande

0
204

Na sajmu turizma u Beograd una štandu u hali 4 predstavljena je turistička ponuda grada Zrenjanina i Banje Rusande.

Od 20. do 23. februara na kompletno raspolživom izlagačkom prostoru Beogradskog sajma, a u okviru Sajma turizma predstavile su se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vayduhoplovne kompanije i drugi. Učestvovalo je više od 700 direktnih izlagača i suizlagača iz 40 zemalja. Svoje turističke potencijale u hali 4 gde je, preko Turističkih organizacija Srbije, Vojvodine, gradova i opština, predstavljen domaći turizam predstavio je i grad Zrenjanin. Govoreći o turističkoj ponudi našeg grada direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina, Zoran Ljubotina, osvrnuo se na 2019. godinu i brojne manifestacije.

Svoju ponudu u okviru predstavljanja turističkih potencijala grada Zrenjanina prezentovala je i Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Banja Rusanda”. Direktor ove bolnice Zorica Ćulibrk objasnila je da je u pitanju banja koja poseduje lekovito blato posebnog sastava i jeinstvenog kvaliteta.

Zorica Ćulibrk je još rekla i da su u ovoj godini smeštajni kapaciteti i ponuda uvećni za 20% pošto su rekonstruisani blatni i hidro blok u banji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here