Predstavljamo vam ovonedeljnu ponudu DOO Tišma

0
293

Robna kuća “Tišma” je u susret 8. martu stavila akcenat na proizvode za ulepšavanje dama, a kao novitet u ponudi izdvaja CHIGO klima uređaje.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom jer ova robna kuća u svom asortimanu ima veliki izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme,kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme, šrafovske robe i još dosta toga. Kada je u pitanju bela tehnika u “Tišmi” ćete po veoma povoljnim cenama pronaći mašine za pranje i sušenje veša, frižidere, zamrzivače, električne i kombinovane šporete i drugu, a tu su i mali kućni aparati kao što su mašine za mlevenje mesa, seckalice, razne vrste blendera, sokovnika, mlinovi za kafu, tosteri, mikseri, usisivači, tv i audio tehnika, pegle i još mnogo toga.

DOO “Tišma” u svojoj ponudi ima i kompletnu kupatilsku opremu, kao i sve što vam je potrebno u kuhinji. Novo u  asortimanu robne kuće “Tišma” su CHIGO klima uređaji. U pitanju su klima uređaji koji obezbeđuju maksimalno hlađenje i efikasno grejanje. Ovim klimama brzo hlađenje postiže se za 30 sekundi, a efekat rashlađivanja poboljšan je optimizacijom vetrobrana i poboljšanjem isparivača. CHIGO klime ostvaruju nizak nivo buke, a jedna spoljašnja jedinica može povezati paralelno dve unutrašnje jedinice koje čuvaju više prostora. Protok vazduha povećan je za preko 20%, a strujanje vazduha produženo je od 15 do 18m. Pored oga ove klime odlikuje i napredni nivo zdravstvene zaštite jer poseduju lisozimski filter, filter sa hladnim katalizatorom, automatsko čišćenje, antibakterijsku zaštitu i generator negativnog jona što sve zajedno čini vazduh čistijim, a pored toga ove klime odlikuje i jednostavan i moderan dizajn.

U susret 8. martu “Tišma” kao predlog poklona za pripadnice nežnijeg pola izdvaja masažere, setove za manikir, fenove za kosu, depilatore i drugo i to sve po veoma povoljnim cenama. Masažerom se postiže efikasna dubinska masaža koja pospešuje razaranje celulitnih naslaga, a tretman je prijatan i ne vrši iritaciju. Manikir set ima ventilator za sušenje noktiju, kadicu za manikir i sve potrebne turpije. Ukoliko se odlučite za neki poklon iz ove robne kuće sigurno nećete pogrešiti zato posetite robnu kuću Tišma i uverite se u kvalitetan i širok asortiman. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here