Predata izborna lista kandidata SPS-a za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina

0
729

Izborna lista sa šezdeset sedam kandidata za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina “IVICA DAČIĆ – Socijalistička partija Srbije” je predata Gradskoj izbornoj komisiji.

Dokumentaciju i dve hiljade sedam stotina četrnaest potpisa građana koji podržavaju ovu izbornu listu predao je predsednik Gradskog odbora SPS u Zrenjaninu Željko Malušić, u društvu kandidata za odbornike. Prema Malušićevim rečima, prikupljeno je više potpisa nego što je bilo potrebno i to u svega dva radna dana. Željko Malušić je naglasio da su se na listi socijalista našli pre svega kvalitetni kandidati.

Malušić je najavio da će socijalisti tokom kampanje, posebno obratiti pažnju na ono što je tokom osam godina urađeno u Zrenjaninu.

Treća na listi SPS-a za Republičke izbore Dubravka Kralj, koja se nalazi i na listi za Gradsku Skupštinu, je naglasila da je kandidaturu pre svega shvatila kao priznanje za dosadašnje zalaganje na profesionalnom i stručnom planu.

Predsednik Gradskog odbora socijalista je kao nosilac izborne liste uputio poziv svim građanima da izađu na predstojeće lokalne i parlamentarne izbore zakazane za 26. april.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here