Predsednik Vučić obišao nove pogone HK “Krušik” a.d. Valjevo

0
355

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je nove pogone HK „Krušik“ a.d. Valjevo – Pogon za kovanje košuljica artiljerijskih projektila 155 mm u Kovačkom centru i novi Pogon za proizvodnju bokser kapisli za streljačku municiju.

 On je posetio i objekat u kojem se odvija proizvodni proces za rakete vazduh-zemlja BR -1-57, rakete zemlja-zemlja 107 mm i vođene rakete „maljutka 2T i 2F“. Predsednik Vučić se, nakon obilaska novih pogona, obratio radnicima i rekao da zahvaljujući nedovoljnoj sposobnosti različitih poslovodstava, ali i zbog rušenja ugleda Krušika, pre svega u međunarodnoj javnosti gde su mnogi ugovori prekinuti, Krušik danas nije u sjajnoj situaciji.

Predsednik Vučić je naglasio da je Krušik srce Valjeva i čitavog Kolubarskog okruga i da će se nastaviti sa velikim ulaganjem. On je zamolio zaposlene za podršku i pomoć, odgovornost i ozbiljnost. Vojska Srbije će kupovati veliki broj proizvoda da ne bismo to kupovali od stranaca. Predsednik Srbije je poručio radnicima HK „Krušik“ da imaju dobru budućnost ako budu vredno i odgovorno radili.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here