Republička izborna komisija proglasila izbornu listu “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”

0
383

Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“. Radikali će na glasačkom listiću biti pod rednim brojem tri.

Na listi se nalaze funkcioneri Srpske radikalne stranke, od lokalnih do najviših funkcionera. Prvi na listi i nosilac liste je predsednik stranke dr Vojislav Šešelj, sledi Milorad Mirčić, na trećem mestu je Ljiljana Mihajlović, a na četvrtom Aleksandar Šešelj, koji je i do sada bio narodni poslanik. Na petom mestu je Vjerica Radeta koja je bila poslanica radikala u više mandata, a na šestom Miljan Damjanović, na sedmom mestu je Nemanja Šarović, dok je 11. na listi Petar Jojić, kog uz Vjericu Radetu traži Haški tribunal.

Radikali će na predstojećim parlamentarnim izborima nastupati pod sloganom „Dosledno“ sa jasno orijentisanom i prepoznatljivom unutrašnjom i spoljnom politikom. Srpski radikali očekuju značajnu podršku naroda za svoj politički program koji će u kampanji predstaviti biračima i obećavaju u narednom skupštinskom sazivu odlučan nastavak borbe za najbližu moguću saradnju sa Ruskom federacijom i prekid evropskih integracija koje nam u prethodnom periodu ništa pozitivno nisu donele.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here