Nova nedeljna akcija stovarišta Ogrev traje od 13. do 20. marta

0
91

Tokom nove nedeljne akcije na stovarištima „Ogreva“, po najpovoljnijim cenama, možete kupiti mešalicu za beton, električne makaze za rezanje žbunja, sandolin, sigurnosna vrata i još mnogo toga. Akcija traje do 20. marta.

Stovarišta “Ogrev” u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija traje od 13. do 20. marta, a tokom akcije na značajnom popustu biće sledeći artikli:

Svu robu kupljenu na stovarištima “Ogreva” možete platiti čekovima građana, administrativnom zabranom ili penzionim čekom na 5, 8 ili 12 meseci, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 16:30h kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 14.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here