Ministar Vulin: U Vojnom zdravstvu zaposleno još 130 zdravstvenih radnika

0
126

Prijem zdravstvenih radnika u stalni radni odnos u sektoru vojnog zdravstva nastavlja se i ove godine. Uposleno ih je još 130 i zasnovan im je stalni radni odnos. Ministar odbrane Aleksandar Vulin naglašava da su i pre epidemije Ministarstvo odbrane kao i Vlada Srbije ulagali u Vojno zdravstvo.

130 stručnih lica iz oblasti medicine dobilo je danas ugovore o prijemu u stalni radni odnos. Ugovore im je uručio ministar odbrane Aleksandar Vulin. Vulin naglašava da je Ministarstvo odbrane prošle godine uposlilo 400 radnika, koje čine lekari, med. tehničari i pomoćno tehničko osoblje i da su i pre epidemije Ministarstvo odbrane kao i Vlada Srbije ulagali u Vojno zdravstvo. Zdravstvo naše zemlje je, prema njegovim rečima, na ozbiljnom nivou.

Naši lekari i stručno medicinsko osoblje bore se za građane Srbije. Vulin je dodao da su Ministarstvo odbrane, Vojska Srbije i Vrhovni komandant Vojske Srbije spremno i savesno dočekali pandemiju koronavirusa i da su snage u borbi protiv pandemije virusa neupitne, ali i da svi moraju poštovati šta kaže medicinska struka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here