Vojni sportisti pomažu vojnim penzionerima

0
186

Pripadnici Sportske jedinice Vojne akademije, Mihail Dudaš i Jovana Preković, odneli su vojnim penzionerima na Novom Beogradu lekove koji su im bili neophodni. Kako kažu, sada kada nisu u mogućnosti da se bave sportom odazvali su se pozivu Vojske Srbije da na ovaj način pomognu sugrađanima kojima je to potrebno.

Vojni sportisti, desetobojac Mihail Dudaš i karatistkinja Jovana Preković, odneli su vojnim penzionerima na Novom Beogradu lekove koji su im bili neophodni. Oni su prvo, uz recepte, lekove podigli u Vojnomedicinskom centru Novi Beograd, a zatim ih odneli na adrese četiri porodice vojnih penzionera, koji su imali samo reči zahvalnosti za plemeniti gest naših vojnih sportista.

Pripadnici Sportske jedinice Vojne akademije poznati su po svojim uspesima u svetu sporta, ali i srčanošću kojom brane boje naše zastave na takmičenjima širom sveta, a koliko su humani pokazali su kada su posetili generala majora u penziji Simeona Tumanova, pukovnika u penziji Izeta Jahića, zastavnika prve klase u penziji Branka Karaća i pukovnika u penziji Milorada Markovića i odneli im neophodne lekove, ali i uputili tople reči neophodne u ovom trenutku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here